Actuele projecten

De zomer van 2018

Voor Stichting de Vrolijkheid: Als programma coördinator ga ik tijdens de zomer van 2018 kunstprojecten opstarten met kinderen die wonen op het AZC in Middelburg. Het programma zal na de vakantieperiode van start gaan. Dit doe ik samen met Sanny Ensing. We zijn nog bezig met het samenstellen van een team met kunstenaars en vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem gerust contact op.

De Verborgen schat van het GAK-gebouw
Samen met Magdeleen van Eersel ben ik een zoektocht gestart naar een nieuwe plek voor een prachtig kunstwerk, gemaakt door kunstenaar Elsa Westland, de moeder van Magdeleen.

Dit keramisch wandreliëf van wel 5×4 meter hangt in het voormalige GAK-gebouw in Goes. Toen het opgeleverd werd, eind jaren ‘70, werd daar geen ruchtbaarheid aan gegeven. Maar het is het grootste werk in haar oeuvre, en bovendien misschien wel het grootste wandreliëf in Zeeland of nog verder.

20 jaar stond het pand leeg en is het werk niet te zien geweest. Nu gaat het pand gesloopt worden en willen we graag dat het wandreliëf, de verborgen schat van het GAK-gebouw, gedocumenteerd wordt en het liefst dat er een nieuwe plek gevonden wordt.